SEIZOENSARRANGEMENT ZEILEN & ASPERGES

Zeil mee op de Vriendschap op zondag 28 mei en geniet van de lente en al het moois dat dit seizoen met zich meebrengt. Lekker buiten zijn op het water. Aktief meehelpen met het zeilen of heerlijk relaxen aan dek; alles mag, niets moet.

We zullen – bij voldoende animo – om 16:00 vertrekken en rond 20:00 uur terug keren in de haven van Monnickendam.

Tijdens het zeilen serveren we borrelhapjes en daarna overheerlijke asperges, volop in het seizoen, met uitgebreide garnituur erbij!

Offerte aanvragen

MIDDAGARRANGEMENT

PRIJS

*€ 45,00 per persoon. Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 20,00

Onze arrangementsprijzen zijn altijd inclusief scheepshuur,  BTW, bemanning, haven- en toeristengelden, servicekosten en de beschreven catering.

PROGRAMMA van 16:00 – 20:00 uur

Wanneer je aan het begin van de middag aan boord komt, word je ontvangen met een scheepsbitter en een borrelplank met lekkere hapjes . Na een woord van welkom zal de bemanning een en ander vertellen over het schip. Hierna gaan de trossen los en verlaten we de haven richting Gouwzee, waar de zeilen gehesen worden. De liefhebbers mogen de bemanning hierbij helpen en ook met de verschillende manoeuvres die bij het zeilen komen kijken

de Vriendschap is bijzonder comfortabel en sfeervol ingericht en aan dek zijn er meerdere banken om gezellig te kunnen zitten. Voor het echte relaxwerk liggen er loungekussens aan dek. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om op het achterdek bij de schipper een kijkje te nemen. Deze geeft graag het roer uit handen, zodat je zelf kunt ervaren hoe dat nou is om zo’n stalen schip op koers te houden.

Tijdens het zeilen zal er een lekker buffet voor jullie klaar staan met het witte goud uit het seizoen: asperges, voorzien van uitgebreide garnituur. Voor kinderen (of volwassenen) die (nog) niet van asperges houden zorgen we natuurlijk voor een passend alternatief.

Aan het einde van de middag varen we terug naar Monnickendam waar we omstreeks 20:00 uur aankomen.

Drankjes zijn niet inbegrepen in het arrangement en a contant verkrijgbaar bij onze bar. Er is geen mogelijkheid tot pinnen.

ETEN EN DRINKEN

Inclusief in dit arrangement:
– Ontvangst met scheepsbitter en borrelhapjes
– Uitgebreid Aspergebuffet

ARRANGEMENT DETAILS

Twee prachtige en comfortabele zeilklippers voor gezelschappen van 15 tot 115 personen voor zowel zakelijke als privé evenementen, bijvoorbeeld:

 • Bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding, relatiedag of vergaderen op een unieke locatie.
 • Familiefeest, verjaardag, (huwelijks)jubileum, vrijgezellendag
 • Trouwen aan boord! Beide schepen zijn officiële trouwlocatie in de Gemeente Waterland.

Bekijk onze beproefde geheel verzorgde zeilarrangementen; of vertel ons je wensen en wij zorgen voor een mooi programma en een onvergetelijke zeilervaring.

 • In de haven van Monnickendam, op een steenworp afstand van Amsterdam
 • In het prachtige Waterland; Nederland op z’n mooist! Een gevarieerd en beschut vaargebied
 • Legio mogelijkheden voor een onderbreking in een haven
 • Alleen bij ons te boeken: een exclusief bezoek aan het vuurtoreneiland Paard van Marken,
 • Gratis parkeren en goede OV mogelijkheden.

Toch liever in een andere haven aan boord? Dat kan vaak ook, informeer gerust naar de mogelijkheden!

Heel eenvoudig: we just love what we do! En dat merk je bij ons aan alles.

 • We hechten aan een persoonlijke benadering vanaf het eerste contact, zodat we je goed kunnen adviseren en we gezamenlijk tot een mooie invulling komen.
 • We denken graag flexibel met je mee en proberen altijd specifieke wensen in te passen. Op die manier kunnen we elke zeildag zorgvuldig voorbereiden en tot een succes maken.
 • De schepen zijn gecertificeerd, veilig en tot in de puntjes verzorgd met oog voor detail
  de bemanning is ervaren en gastvrij
 • en last but not least: uit eigen kombuis worden de lekkerste hapjes en gerechten vers en met liefde voor je bereid. Kijk eens bij de ervaringen van onze gasten.