BED & BREAKFAST – DE VRIENDSCHAP

Slapen op het water

Overnachten in een echte schipperswoning en helemaal relaxt wakker worden op het water? Bij ons kan het! Met ingang van seizoen 2018 stellen wij de originele schippersroef van klipper de Vriendschap (anno 1898) beschikbaar als B&B: Boot & Bed. Sfeervol en van alle gemakken voorzien, biedt deze originele accommodatie plek voor maximaal 4 personen.

Ideaal als je van ver moet komen en geen zin hebt om voor dag en dauw te moeten vertrekken, of als je gewoon een borrel wilt kunnen drinken en na afloop van de zeiltocht nog lekker wilt nagenieten van de dag.

En natuurlijk de ideale uitvalsplek om het bruisende Amsterdam te bezoeken. Je staat in een kwartier met de bus op Amsterdam Centraal Station. Ontdek het mooie Waterland per fiets of met een wandelroute. Bezoek Marken, Volendam en Edam, of ga het water op. Mogelijkheden te over!

B&B Zeilschip de Vriendschap

De B&B is volledig zelfvoorzienend met douche en toilet en met een eigen keuken. Geen TV, maar wel Wifi.

We hebben veel aandacht besteed aan het comfort; het blijft natuurlijk wel een schip met smalle trapjes naar de slaapkamers, waardoor het voor minder validen helaas een minder geschikte accommodatie is.

Prijzen
– € 90,- per nacht voor max. 2 personen
– € 25,- per nacht per extra persoon

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en schoonmaak. Ontbijt is niet inbegrepen, de bakker, kaaswinkel en slager zijn immers om de hoek.

Beschikbaarheid

Van november t/m maart kun je voor minimaal 2 aaneensluitende nachten bij ons terecht om Amsterdam (15 minuten met auto of bus) en het mooie groene Waterland en omstreken te ontdekken. Best of both worlds!

Voor meer informatie kijk je het beste even op onze Airbnb link hier kun je natuurlijk ook boeken, of neem direct contact met ons op.

Gedurende ons vaarseizoen verhuren we de B&B alleen aan gasten die de dag ervoor of erna met ons meevaren (ook voor slechts een nacht), of last-minute als onze vaaragenda het toelaat. Neem hiervoor direct contact met ons op. De beschikbaarheid bij Airbnb is dan namelijk geblokkeerd.

Zijn we reeds bezet? Hieronder staan nog een aantal suggesties:

Monnickendam:
Slapen-op-de-haven , twee gastenkamers en twee apartementen in de haven van Monnickendam.
Waterland Apartments , drie apartementen in de haven van Monnickendam.
Het kleine huisjeeen schattig huisje voor 4 personen aan de haven van Monnickendam.

Hotels Volendam:
Hotel Volendam 
in Katwoude. Een van der Valk hotel, gelegen tussen Monnickendam en Volendam. 5 minuten met de auto van de haven van Monnickendam alsook de haven van Volendam.
Hotel Spaander
 is gevestigd aan de haven van Volendam met fantastisch uitzicht over het Markermeer.

Hotels Edam:
Damhotel in Edam. Uniek en sfeervol hotel-restaurant in het centrum van Edam.
Hotel Fortuna in Edam. Hotel-restaurant met kamers in vijf karakteristieke herenhuizen

Campings in de buurt van Monnickendam
Camping Uitdam in Uitdam. Naast kamperen kun je hier ook vaste accommodaties huren zoals de bungalette, de Uitdamhut of de trekkershut. op een kwartier rijden van de haven van Monnickendam.
Camping Strandbad Edam in Edam. Ook hier kun je naast kamperen gebruik maken van een trekkershut. Een kwartier rijden van de haven van Monnickendam.

[/vc_column]