TROUWEN

In high tide or in low tide, I’ll be by your side

Zijn jullie op zoek naar een unieke en intieme trouwlokatie voor je trouwdag? Neem je graag zelf het roer in handen op de mooiste dag van je leven? Dat kan letterlijk aan boord van onze zeilklippers.

Ontspannen gezelligheid, sfeer en eersterangs genieten met het water van het IJsselmeer als perfect decor! Voor gezelschappen tot 40 respectievelijk 75 personen kunnen jullie bij ons terecht voor huwelijksvoltrekking, receptie en/of feest.

De persoonlijke aandacht in zowel het voortraject als op de grote dag zelf vinden wij vanzelfsprekend; evenals de uitstekende verzorging. Wij hebben geen standaard format voor een trouwarrangement. jullie dag is uniek en daarom nodigen wij jullie graag uit voor een kennismaking aan boord van onze klippers en maken we aan de hand daarvan met plezier een vrijblijvende offerte op maat, waarbij er alle flexibiliteit is voor eigen inbreng en wensen.

Om de trouwambtenaar en bode aan en van boord te brengen als jullie op het water trouwen hebben wij een stijlvolle witte sloep die we in kunnen zetten.

ZEILSCHIP STRAND EN VUURTOREN….
Uniek is onze samenwerking met Liliane Spijker van trouwenzoalsjulliewillen.nl. Zij is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en woont in de markante Vuurtoren het Paard van Marken, wat eveneens een unieke trouwlokatie is. Zien jullie het plaatje al voor je? Een relaxte, intieme zeiltocht met familie en vrienden naar het afgelegen vuurtoreneiland het Paard van Marken, waar we aanleggen voor jullie huwelijk op het strand. Prachtige locatie ook voor een fotoreportage.

Zowel de Vriendschap als de Vrouwe Frida Cornelia zijn door de Gemeente Waterland benoemd tot officiële unieke trouwlokatie op het IJsselmeer en Markermeer!

VFC Zeilcharters is aangesloten bij Trouwteam Waterland,
 een groep enthousiaste ondernemers uit Waterland die gezamenlijk elk huwelijk op alle vlakken tot in de puntjes kan verzorgen.