ZEILEN MET HET BEDRIJF

Of je nu een dagje met het personeel erop uit wilt voor een bedrijfsuitje, teambuilding, of vergadering op een inspirerende locatie, of je relaties wilt uitnodigen voor een informele netwerkdag; de mogelijkheden aan boord van onze zeilklippers zijn ongekend.

ZEILKLIPPERS
Onze stoere klippers, beide bijzonder sfeervol en voorzien van modern comfort, mogen gezelschappen meenemen tot 40 (Vrouwe Frida Cornelia) respectievelijk 65 personen (Vriendschap) voor een ontspannen en perfect verzorgd bedrijfsuitje zeilen op IJsselmeer of Markermeer.

FLEXIBEL
Je kunt heel flexibel zelf je ideale zeiltocht  samenstellen. Kijk hiervoor gerust op onze site voor de mogelijkheden wat betreft prijzen, eten en  drinken en activiteiten aan wal.

Mocht je niet vinden wat je in gedachten hebt, neem dan vooral contact op met Jos en Marjolein voor advies of een offerte op maat.

ARRANGEMENTEN
Ter inspiratie hebben wij reeds een aantal mogelijke arrangementen samengesteld, waarin zowel scheepshuur als eten en drinken en een eventuele extra activiteit zijn opgenomen met een all-inclusive prijs per persoon. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Deze arrangementen zijn in de meeste gevallen als (verlengde) dag, middag of avond te boeken.

ZEILEVENEMENTEN
Natuurlijk kun je ook beide schepen samen inzetten voor een groter  evenement. Bestaat je gezelschap uit meer dan 100 personen? Maak dan gebruik van onze ervaring, kennis en contacten om de juiste historische schepen te selecteren en deze dag van begin tot eind te organiseren en tot een succes te maken.