VERGADEREN EN ZEILEN

Vaargaderen op een unieke locatie

Ben je op zoek naar een unieke en informele vergaderlokatie in een mooie omgeving? Eén waarbij je letterlijk en figuurlijk het brainstormen kunt combineren met een frisse wind door de haren; inspanning en ontspanning? Dan nodigen wij je van harte uit om aan boord van onze schepen te komen ‘vaargaderen’.  Wees verzekerd van een inspirerende en informele setting, die gecombineerd met de goede zorgen van de bekwame en gastvrije bemanning, dé ingrediënten zijn voor een productieve en verkwikkende vergadering.

Ook bedrijfstrainingen worden regelmatig aan boord van onze schepen gegeven. Wij hebben veel ervaring met het integreren van toepasselijke zeilopdrachten in het programma van de trainer van de desbetreffende organisatie. Op die manier kunnen theorie en praktijk op een inspirerende manier elkaar versterken.

OFFERTE AANVRAGEN

SCHEPEN
– Tweemaster Vrouwe Frida Cornelia (max. 40 personen, voor vergaderingen max 20 personen)
– Tweemaster Vriendschap (max. 65 personen, voor vergaderingen max 40 personen)

PROGRAMMAVOORSTEL
Onderstaand een beschrijving van een mogelijk dagprogramma; heb je echter andere wensen voor de invulling, neem dan zeker contact met ons op voor een voorstel op maat.

Om 9:00 uur wordt je hartelijk aan boord ontvangen met koffie, thee en scheepskoek. Het schip staat tot je beschikking voor vergadering of presentatie. Speciaal voor onze vergadertochten hebben wij aan boord van de Vrouwe Frida Cornelia een 37-Inch LED-TV, waar via de laptop een presentatie op vertoond kan worden’ en op de Vriendschap een beamer. Andere vergaderattributen zijn op aanvraag mogelijk.

Rond het middaguur wordt er aan boord  huisgemaakte soep geserveerd met een assortiment luxe en rijkelijk belegde broodjes en een fruitschaal. De bemanning gooit ondertussen de trossen los en we verlaten de haven richting de Gouwzee. Samen met Jos en zijn maat kunnen de liefhebbers meehelpen met het hijsen van de zeilen. Eventueel kunt u de vergadering binnen of buiten verder voort zetten.

VERGADEREN AAN WAL
Voor vergadertochten adviseren wij een kleiner gezelschap dan de capaciteit van het schip toestaat. Dit is om het comfort te waarborgen.

Staat het idee je echter wel aan om vergaderen en zeilen te combineren, dan kun je bij een groter gezelschap ook kiezen voor de mogelijkheid om te starten met een vergadering aan wal, om vervolgens aan boord tijdens het zeilen nog eens na te praten.

Wij werken hiervoor graag samen met het Weeshuis Monnickendam, op 5 minuten loopafstand van ons schip. Natuurlijk nemen wij de organisatie en communicatie voor onze rekening in het voortraject en op de dag zelf halen we jouw gezelschap op de afgesproken tijd op om naar het schip te begeleiden door het mooie oude centrum van Monnickendam.

WEESHUIS MONNICKENDAM
Een prachtige lokatie in Monnickendam, op vijf minuten lopen van de haven. In het weeshuis is een dagcentrum voor 15 tot 20 mensen met een licht verstandelijke beperking. Zij worden begeleid en getraind door activiteitenbegeleiders en een horecamanager. Het weeshuis heeft diverse vergaderzalen- en faciliteiten.