PRIVE

Zeilen met familie en vrienden

Goed beschouwd zijn er heel veel mooie aanleidingen en gelegenheden om een dagje onder en met elkaar te zijn. Verjaardag, vrijgezellendag, reünie, lustrum, feest, verenigingsuitje, trouwdag, of zomaar, omdat het fijn is om een keer quality time met vrienden en/of familie te hebben.

Onze zeilschepen zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke dag onder elkaar. Samen genieten in een ongedwongen omgeving met de luxe van je eigen schip.

ZEILKLIPPERS
Onze stoere klippers, beide bijzonder sfeervol en voorzien van modern comfort, mogen gezelschappen meenemen tot 40 (Vrouwe Frida Cornelia) respectievelijk 65 personen (Vriendschap) voor een ontspannen en perfect verzorgd bedrijfsuitje zeilen op IJsselmeer of Markermeer.

FLEXIBEL
Je kunt heel flexibel zelf je ideale zeiltocht  samenstellen. Kijk hiervoor gerust op onze site voor de mogelijkheden wat betreft prijzen, eten en  drinken en activiteiten aan wal.

Mocht je niet vinden wat je in gedachten hebt, neem dan vooral contact op met Jos en Marjolein voor advies of een offerte op maat.

ARRANGEMENTEN
Ter inspiratie hebben wij reeds een aantal mogelijke arrangementen samengesteld, waarin zowel scheepshuur als eten en drinken en een eventuele extra activiteit zijn opgenomen met een all-inclusive prijs per persoon. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Deze arrangementen zijn in de meeste gevallen als (verlengde) dag, middag of avond te boeken.

TROUWEN
Ja! Aan boord van beide schepen kunnen jullie dat volmondig roepen, want de gemeente Waterland heeft ze aangewezen als officiële trouwlocatie in de Gemeente Waterland. Van huwelijksreceptie tot receptie tot feest.

MEEZEILEN
Af en toe, bij voldoende animo organiseren wij een meezeiltocht voor individuele opstappers of voor kleine gezelschappen, waar je voor kunt inschrijven. Op dit moment hebben we geen datum gepland staan, maar als je interesse hebt, laat het ons dan even weten, dan kunnen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen en krijgen we een beter idee van het aantal mogelijke deelnemers. Je kunt ons een mail sturen, maar ook via facebook of onze nieuwsbrief zullen we iedereen op de hoogte brengen.

[/vc_column]