Klipperaak Vrouwe Frida Cornelia

De Vrouwe Frida Cornelia biedt plaats aan maximaal 40 personen tijdens een zeildagtocht. Aan dek van onze zeilklipper is er een riante zitkuip, waar u tijdens de zeiltocht comfortabel kunt plaatsnemen. Van hieruit heeft u fantastisch zicht over het Markermeer (IJsselmeer) en kunt u optimaal genieten van het zeilen.

Benedendeks heeft deze klipperaak de afgelopen jaren een aantal metamorfoses ondergaan. In de winter van 2014 heeft de laatste verbouwing plaats gevonden en is de Vrouwe Frida Cornelia helemaal naar onze zin geworden. Aangezien er geen slaaphutten meer zijn, komt de ruimte ten goede aan onze daggasten.

De half open keuken van de klipper is uitgerust met een groot Boretti fornuis en een stoomoven. Het eten wordt bij ons vers en à la minute voor u bereid.

Voor het vergaderen tijdens onze zeiltochten is er een 37 inch LED TV beschikbaar, waar via de laptop presentaties op vertoond kunnen worden. Er zijn twee toiletten en er is zelfs een douche.

De Klipper heeft een diepgang van 1,10 meter, een lengte van 25,50 meter en een breedte van 4,90 meter. Met een totaal zeiloppervlak van 280 m2 is het sportief zeilen.