ZEILARRANGEMENTEN

All-inclusive dagje zeilen

All-inclusive dagje zeilen

Stap aan boord voor een aktieve of juist ontspannen zeiltocht. Niets moet, alles mag. Voorop staat het Grote Genieten in een fantastische ambiance. De ervaren en gastvrije bemanning zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt!

LEES MEER

Middag zeilen met BBQ

Middag zeilen met BBQ

Het ultieme bedrijfsuitje! ‘s Ochtends wordt er nog gewerkt, om daarna af te reizen naar het mooie Monnickendam voor een relaxte middag op het water met een van onze zeilklippers.

LEES MEER

Vuurtorenarrangementen

Vuurtorenarrangementen

Exclusief te boeken bij VFC Zeilcharters: een verzorgd zeilarrangement met één van onze klippers naar Vuurtoreneiland ‘het Paard van Marken’ . Dit markante monument op deze bijzondere plek is een cultureel en historisch pareltje in het Markermeer.

LEES MEER

EXPEDITIE MARKER WADDEN

EXPEDITIE MARKER WADDEN

Zeil mee op expeditie naar een nieuw stukje Nederland: de Marker Wadden. dit unieke project zorgt voor het natuurherstel van het markermeer door de aanleg van eilanden met zand, klei en slib uit datzelfde Markermeer

LEES MEER

GPS Zeiltocht

GPS Zeiltocht

Tijdens deze hilarische zeiltocht op een van onze zeilklippers is het aan jouw team de schat te vinden. Voorzien van een oude waterkaart en ondersteund door hedendaagse GPS techniek, moet je raadselen oplossen, opdrachten uitvoeren en goed samenwerken om de juiste coördinaten te achterhalen.

LEES MEER

Hollandsch Welvaren

Hollandsch Welvaren

Deze dag op het water staat geheel in het teken van weleer. Toen zoet nog zout was, de vissers van de Zuiderzeedorpjes de zee trotseerden en de Verenigde Oost-Indische Compagnie de Gouden Eeuw inluidde in de historische steden aan het water.

LEES MEER

Crazy Monday

Crazy Monday

Weg met het maandagmorgengevoel! Begin de werkweek met een ontspannen uitje op het water aan boord van één van onze zeilklippers. Profiteer daarmee gelijk van onze speciale supervoordelige Crazy Monday - arrangementen, die dan ook alleen op maandag van toepassing zijn.

LEES MEER

Herfstarrangement

Herfstarrangement

Waarom zou je in de herfst niet gaan zeilen? Lekker naar buiten, een frisse neus halen en daarna lekker opwarmen in het gezellige ruim tijdens de après-sail. Geloof ons, het najaar is prachtig op water.

LEES MEER