Nazomeren 2.0

Eerlijk is eerlijk, op een enkel stormpje na kunnen we dit jaar met goed fatsoen nog niet echt spreken van guur herfstweer. Milde temperaturen zorgen ervoor dat ons houtkacheltje met name voor de sfeer brandt en nog niet zozeer voor de warmte.

Gelukkig zijn er genoeg mensen die dat ook weten te waarderen en nog gauw met ons het water op gaan om te profiteren van deze nazomer 2.0! Ons vaarseizoen is daarmee gelukkig nog niet ten einde en we verheugen ons op de komende vaardagen die nog op de agenda staan.

Daarnaast breekt zo langzamerhand de tijd weer aan waarin we de winter arrangementen uitwerken en zullen publiceren. Houd hiervoor onze website in de gaten voor bijvoorbeeld het Sinterklaasarrangement, en al eens gedacht aan een kerst- of nieuwjaarsborrel op deze unieke locatie?

Ook zijn we al druk met mooie nieuwe plannen maken voor het komende jaar, zoals daar is SAIL Amsterdam 2015; voor de derde keer zal de Vrouwe Frida Cornelia op en rond het IJ te vinden zijn gedurende dit 5-jaarlijkse festijn. Nu al geinteresseerd in de mogelijkheden om dan een volledig verzorgde tocht met ons mee te maken? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

Kortom, voorlopig zitten wij niet stil en zo hoort het ook!

Hartelijke groet,
Marjolein

Hieronder wat foto’s van de afgelopen tijd