Nazomeren aan boord

Wat ik zo fijn vind aan Nederland zijn de seizoenen. Na een mooie zomer breekt nu de nazomer aan. Ik kan er echt van genieten dat het ‘s avonds weer vroeger donker wordt en ook op het water is de sfeer anders. De vakantieperiode is voorbij en daarmee keert de rust langzaamaan terug. Het is echt heerlijk om nu op het water te zijn, zeker met het prachtige weer van deze week.

Daarom hebben we sinds deze week onze Indian Summer Zeilarrangementen online gezet. Geheel verzorgd en prettig geprijsd kunnen gezelschappen vanaf 18 personen al genieten van een dagje of een middag op het water.

Nieuw seizoen, nieuwe gerechten. Ik verheug me alweer op het maken van stamppotjes, maar dan wel met een twist, anno nu. Niets is leuker dan mensen te zien smullen van wat ik aan boord bereid heb; of om te horen dat mijn huisgebakken appeltaart met stroopwafelcrumble echt de ‘lekkerste ooit geproefd’ is. Ik heb deze zomer alweer aardig wat recepten uitgedeeld. Lekkere souvenir van een heerlijke dag aan boord!

Fijn weekend!
Marjolein