SLOEP

tender to VFC Zeilcharters!

Ontdek het prachtige waterland met onze unieke stalen sloep (max. 12 personen). Vaar door de mooie binnenwateren langs de weilanden en schilderachtige plaatsjes als Broek in Waterland en Zuiderwoude. Of ga het open water op naar Marken of Volendam.

We verhuren de sloep met en zonder schipper. Als je aantoonbare ervaring en/of vaarbewijs hebt, dan mag je er ook zelf mee op pad.

Ook wordt de sloep ingezet bij huwelijken aan boord van onze klippers om de trouwambtenaar en bode aan en van boord te brengen, wanneer de huwelijksvoltrekking idyllisch voor anker plaatsvindt.

Wat krijg je als je onze sloep huurt?
– een unieke geklonken stalen sloep (8 meter) met overkapping
– kussens & fleecedekens
– fijne zwemtrap
– vaarkaart met mooie routes
mooi weer garantie: als tot een dag voor afvaart blijkt dat er veel regen voorspeld is, mag de boeking in overleg kosteloos verplaatst worden naar een andere datum

Corona update: je bent zelf verantwoordelijk om de RIVM voorschriften op te volgen. Dat betekent dat alleen mensen uit één huishouden bij elkaar mogen zitten en mensen uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand van elkaar moeten kunnen bewaken. Aan boord van de sloep is dit mogelijk tot max. 8 personen uit verschillende huishoudens

Prijzen zonder schipper (max. 12 gasten):
Halve dag 4 uur € 250,-
Dag 8 uur € 450,-

Borg: ID-kaart en/of autosleutels

Prijzen met schipper (max. 11 gasten + schipper):
Basishuur 3 uur € 375,-
Verlenguur € 125,- per uur
Dag 8 uur € 850,-

Sloep trouwvervoer ambtenaar en bode van en naar klippers:
€ 100,-

Prijzen inclusief BTW

Eten en drinken mag je zelf meebrengen, maar desgewenst zorgen wij voor koffie, gekoelde drankjes en een goed gevulde picknickmand.

Informeer gerust naar de mogelijkheden: 0299-764151 of info@vfczeilcharters.nl